Вентилатор ф100, Квадрат, Осов без Клапа 007-4200 DOSPEL

Наличност:
В наличност
Модел:
142010
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Вентилатори и други артикули и консумативи за отопление и вентилация можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
27.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА
 
Захранващо напрежение - 220 V
Таймер - Не
Датчик за влага - Не
Монтаж - Стена; Таван
Работна температура - max 40°C
Материал - ABS
Степен на защита - IP44

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради акуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

*** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


 
ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ
 
Вентилаторите са предназначени за продължителна или прекъсната вентилация. Подходящи са за търговски, санитарни и битови помещения. Препоръчително е монтажа да е на стена, таван и окачен таван. Могат да се използват и за топлообмен между съседни помещения. 
 
 
НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР
 
В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.
Напишете мнение