• Строителни метални кофи 12 литра от поцинкована ламарина

Строителни метални кофи 12 литра от поцинкована ламарина

Наличност:
В наличност
Модел:
160015
Още не е оценен Напишете мнение
Цена
10.98 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН Строителни метални кофи 12 литра от поцинкована ламарина и други аксесоари и инструменти за строителството и домакинството можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.  

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Оборудвана със здрава метална дръжка, изработена от материали най-високо качество. Лесен и удобен продукт за употреба, и поддръжка с широко приложение в сферата на строителството, двора и домакинството.

** При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.
***  Вариантите за доставка БЕЗПЛАТНА (за първата поръчка на всеки нов клиент) платена до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в София, Пловдив или Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Всеки сериозен ремонт и строеж се нуждаят от качествени строителни кофи и инструменти, за да може той да бъде завършен бързо и навреме. Много от пластмасовите кофи са със слаби дръжки или изработени от некачествена пластмаса. Нашият екип се старае да предложи най-качествения избор във всеки ценови клас на най-ниската възможна цена.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 15 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с 3 складови бази в цялата страна и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение