• ПВЦ – пластмасов Улук 3 метра, цвят Сив Devorex Classic Деворекс

ПВЦ – пластмасов Улук 3 метра, цвят Сив Devorex Classic Деворекс

Наличност:
В наличност
Модел:
136
Производител:
Devorex
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Отводнителна система Devorex Classic с изключителна UV защита от последно поколение, издръжлива на температурни промени можете от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
16.39 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА 

CLASSIC 120 е водоотвеждаща система, подходяща за малки и средни жилищни сгради, административни и лекопромишлени постройки. Полукръглата, симетрична форма на улука от система CLASSIC 120 я прави практичен, лесен за експлоатация и поддържане на склад продукт. Отводнителната система CLASSIC 120, позволява монтажа й на покриви с нестандартни конструкции. Цветовете са атрактивни и издръжливи, чрез иновативно оцветяване в дълбочина на полимерния материал и изключителна UV устойчивост.

Свързването на улуците и техните снаждащи елементи чрез “SINGLE CLICK” механизъм спомага за бърз и лесен монтаж, без лепене. Силиконовите уплътнения по свързващите елементи на улуците компенсират температурните разширения и свивания на материала и предотвратяват течове.

Размер: 120 мм
Дължина: 3 м
Материал- PVC

Доставка 2-5 работни дни.

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Системата за отводняване е най-често пренебрегваната тема в строителството, а тя има огромно значение за бъдещата експлоатация на сградите. Правилното ѝ изграждане предпазва от преждевременно стареене и унищожаване на фасадата от водата. Продуктовата гама улуци, водосточни тръби, снадки, дренажи, ъгли, дъги, скоби, планки и колена на DEVOREX е издръжлива на температурни промени, има UV защита от последно поколение, монтажът се извършва чрез иновативната заключваща система "SINGLE CLICK".

 

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Деворекс ЕАД  е международна, динамично развиваща се компания основана през 2004.  Производител е на PVC улуци, система за линеен дренаж XDRAIN, ВиК система от попипропилен ARCTIC, обшивки за стрехи SOFFIT и WPC Decking- система композитни плоскости за подова настилка с широк спектър от приложения. Продуктите с търговска марка Деворекс са представени в над 20 държави в Европа, Азия, Южна Америка и Африка. С високото си качество и  достъпната цена,  артикулите с търговска марка Деворекс  са предпочитани от голям брой потребители.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение