• Пръскачка с метално удължение 16 литра Мароса MG-KS16L, Ръчна, Цвят-Зелен/Черен

Пръскачка с метално удължение 16 литра Мароса MG-KS16L, Ръчна, Цвят-Зелен/Черен

Наличност:
В наличност
Модел:
189153
Производител:
Мароса Градина
5/5 (4 мнения) Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Пръскачка с метално удължение 16 литра Мароса, Ръчна, За гръб, 35,8х18х46,5 см и други инструменти и консумативи за градината, строителството, ремонта и дома можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
42.59 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Пръскачката е предназначена единствено за употреба на водни разтвори, използвани при дезинфекция, грижи за растенията: торове, препарати противвредители, бурени, гъби, плесени, хербициди, пестициди и други препарати срещу вредители и растителна защита. 
Компактна и лесно преносима, здрава и издръжлива.
Преди да започнете пръскането, задвижете лоста при затворен пръскач поне 5-10 пъти, за да създадете налягане. Пръскането се осъществява чрез натискане на ръкохватката. 
Регулирайте струята чрез завъртане на предния пръстен на пръскачката. 
Пръскачката е херметически затворена и не може да има течове при здрави уплътнения. 
Не се навеждайте с пълен резервоар, за да избегнете евентуално изтичане на сместа. 
След употреба изплакнете резервоара на пръскачката, напълнете го с чиста вода и пръскайте до пълното изпразване на водата от резервоара. 
Поне веднъж годишно почиствайте основно цялата пръскачка, смажете всички подвижни части и подменете похабените уплътнители, ползвайки оригинални резервни части. 
При монтаж и поддръжка, внимателно манипулирайте помпащото бутало, за да се избегнат повреди.  

Не използвайте силни химически препарати и деривати на петрол.
Не използвайте вредни или отровни препарати срещу хора, животни и храни.
Не пушете, не се хранете и не пийте по време на употреба.
Не пръскайте при вятър.
Температурата на течността трябва да бъде между 1ºС и 30ºС.
След употреба измийте ръцете и лицето. Не излагайте пръскачката на високи или прекалено ниски температури.
Дръжте пръскачката на дедостъпни за деца места.


* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Градината и двора са визитката на всеки дом, в който ги има. Това е мястото, което ако има желание, човек може да го превърне в собствен рай. С предлаганите от нас разнообразни артикули, градината ви ще е винаги идеално поддържана и работата в нея ще е удоволствие. При нас ще намерите стоки за градината и двора- инструменти, аксесоари, осветление, грил, барбекю, косачки, тримери, помпи, кофи и други на изключително изгодни цени, без компромис с качеството.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благовеград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение