• Обезсаждител за почистване комин, каминa, печкa на дърва, въглища и нафта, 145 г

Обезсаждител за почистване комин, каминa, печкa на дърва, въглища и нафта, 145 г

Наличност:
В наличност
Модел:
23092
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН - Чистач Обезсаждител за почистване комини, камини, печки на дърва, въглища и нафта, 145 г Гранули и други стоки за почистване и отопление на дома и вилата можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
1.78 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Продукт предназначен за почистване и премахване на сажди от печки, камини, комини и барбекюта на дърва, въглища и нафта. 

Начин на употреба: Според степента на образуваните сажди, хвърлете в печката половин или цяла торбичка в печката (камината), в зависимост от запушването на тръбите. Отворете притока на въздух, печката трябва да гори с голям пламък около 45 минути. 

Състав: Амониев хлорид, меден двухлорид, пълнител

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и   реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или   неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи   отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти  ползват  отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

В забързания живот, пълен с ангажименти, създаването на спомени и щастливите емоции са изключително важни и необходими. Един от начините да ги имаме е времето, прекарано с близки и приятели. В градината, на къмпинг, пикник или на терасата, срещите ще станат още по- незабравими с аромата, които се носи от печените и опушени на барбекю храни- изкушение на което почти никой не би издържал. За вкусното приготвеното барбекю е необходимо и оборудване - дървени въглища, подпалки, сух спирт и много други, които ще намерите при нас на изключително изгодна цена, без компромис с качеството. 


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с много голяма складова и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение