Изгодно За Вас

Компанията НЕДЕВ ЕООД е водещ производител на качествени улуци и покривни системи от поцинкована и пластифицирана ламарина и носител на златен медал от "Пловдивския панаир".

Ние сме и национален дистрибутор на едро и дребно над 15 000 артикула - всичко за строителството и майстора, строителни материали, железария професионални и хоби инструметни, за градината и дома, като се стремим да предоставяме най-добрите цени, промоции, оферти и условия на Вас нашите клиенти на www.nedevbg.com. На тази страница сме обобщили всички префернциални условия, които правят пазаруването от нашия онлайн строителен хипермаркет и склад по-изгодно.

 

НАШИЯ БЮЛЕТИН С ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ

Всички от вас регистрирали своя е-майл за нашия Бюлетин с редовни промоции, участват в редовна томбола, от която можете да спечелите награди.  

 

ПАЗАРУВАТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ НАС

1. Към всяка първа поръчка можете да получите ПОДАРЪК-изненада.

2. 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал.

 

ПОРЪЧВАЛИ СТЕ ОТ НАС

1. Безплатна доставка за поръчки над 120 лв. Важи за България, до офис на куриерски фирми "Еконт" и "Спиди".

2. Специални отстъпки за вас и общи промоции на множество продукти през годината.

3. Доставка с куриерските фирми Спиди и Еконт със специални отстъпки за всички поръчки.

4. Безплатно получаване на поръчката от нашите складови бази в град Хасково.

 

РЕДОВНО ПАЗАРУВАНЕ НА ЕДРО

Фирма Недев ЕООД е дистрибутор на едро и дребно на над 15 000 артикула, с редовни доставки за цялата страна. В случай, че сте склад на едро, складова борса, строителен магазин, железария или строителна фирма/бригада, и искате да работите с нас дългосрочно, директно се свържете с наш представител на телефона на сайта, за да ви дадем най-изгодните възможни цени и условия.