Къмпинг Лампа Premium, 190 Грама

Наличност:
В наличност
Модел:
33120
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН- Осветление за къмпинг,  дома, офиса,  работилницата, гаража, автосервиза, отдих, пътуване, риболов, къмпинг, за ежедневна употреба и градината можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки. 

Цена
35.58 лв. 26.58 лв.

Спестявате 9.00 лв.


  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Къмпинг лампа PREMIUMGAS за патрон 190гр. (Газовият патрон не е включен в комплекта).

Къмпинг лампата е с мощност 550W, интензивност на горене 475 Cal/h, продължителност на горене между 5-6 часа. Сила на светлината 100-200 lux, максимална консумация 42gr/h, с пиезо запалка и метално тяло.Лампата е с 3 годишна гаранция. Уредът трябва да се използва, поставен върху равен под. Поставете го на поне 100 см отдалечено от запалими материали, стени или пердета. Когато планувате къмпинг пътуване, имайте предвид, че на много малко места има осигурено електрическо осветление. Добре е да имате под ръка хубав и надежден фенер, на който може да се разчита за светлина. Фенерите работещи на газ са много удобни и лесни за употреба, само трябва да монтирате фенера на контейнера и вече може да осветите къмпинга, също така осветяват с много ярка светлина.

** При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

*** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение