• Канап 0.100 кг

Канап 0.100 кг

Наличност:
В наличност
Модел:
39165
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН Канап 0.100 кг за опаковане и декорация и други въжета за селското стопанство, строителството, градината и балкона можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки.

Цена
1.58 лв.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

Канапа е изработен от конопени нишки, без химическа обработка и оцветители. Не абсорбира влага. Подходящ е за бита, строителството, селското стопанство, в тютюневата промишленост, ръчното творчество, за декорация и други.
При съхранение, употреба и транспорт бобините трябва да са във вертикално положение. Да се съхранява в закрито складово помещение без пряка слънчева светлина. Развиването на канапа се извършва от вътрешната страна на бобината, по посока обратна на часовниковата стрелка. За да се осигури непрекъсната работа е необходимо краят на първата бобина (нишка от външната страна) се връзва с началото на следващата бобина (да се издърпа се нишка от вътрешната страна).

Тегло - 0.100 кг/ брой

Обявената цена е за 1 брой.


* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.
**  Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш офис в Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.


ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Предлагаме разнообразна гама от въжета- стоманени, поцинковани, неръждаеми,  канап, сезал, ПАК, юта, капрон, за простиране и други. Подходящи са за селско стопанство, градина, строителство, за декорация, пожаро- спасителна дейност, енергетика, опаковане на пакети и колети. Естествените влакна могат да се използват и за декорация на бутилки, пана, макрамета за саксии, кашпи за цветя, кошници, саксии, полилеи и много други.


НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР
В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред 10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД разполага с много голяма складова база и осигурява доставка на всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Напишете мнение