ЕКСПРЕСНА поръчка от Понеделник - Петък 8:00 - 17:00 часа на Тел: 0886601168 и Е-майл: shop@nedevbg.com
0
0
0 0,00 лв.
Кошницата е празна!
03 Jul

Соларното осветление е екологично решение

Публикувана на: Градина Преглеждания: 151

С нетърпение очакваме топлите летни вечери, за да прекарваме повече време на открито- в градина, на тераса, къмпинг и др.

С нетърпение очакваме топлите летни вечери, за да прекарваме повече време на открито- в градина, на тераса, къмпинг и др. Осветлението е важен детайл от всеки декор, то е щрихът, който подчертава стила на обстановката и играе ключова роля при осветяването на определени зони. Соларното осветление е екологично, намалява вредните емисии и не натоварва сметките за ток.

Лампите, захранвани от слънчева светлина са алтернатива на електрическото осветление, защото преобразуват енергията от слънцето в електрическа. Те са предпочитани, тъй като за поставянето им няма нужда от инсталиране на кабели, имат дълъг живот, не се нуждаят от много поддръжка и единственото, което им е нужно, за да работят, е да се позиционират така, че да имат достъп до пряка слънчева светлина.  

Използването им навън е безопасно, тъй като влагата не вреди на подобен вид осветителни тела. Повечето соларни осветители имат вграден сензор за тъмнина. Когато слънцето започне да залязва, фотоклетка автоматично включва крушките, а на сутринта, когато слънцето започва да изгрява, ги изключва.

За да внесем уют и прекрасна атмосфера на открито, същевременно да осъзнаваме колко е важно да полагаме грижи за околната среда и да щадим природата, то изборът на соларно осветление е идеално решение.

Изберете вашите соларни лампи от нашия онлайн магазин www.nedevbg.com.

Остави коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Капча
Oнлайн магазин
Недев ЕООД © 2020