ЕКСПРЕСНА поръчка от Понеделник - Петък 8:00 - 17:00 часа на Тел: 0886601168 и Е-майл: shop@nedevbg.com
0
0
0 0,00 лв.
Кошницата е празна!
28 May

Красотата ще спаси света

Публикувана на: Общество Преглеждания: 463

Ние от Недев ЕООД превърнахме в АРТ, улица „Стефан Караджа“ в един български град

„Красотата ще спаси света“ е казал Достоевски. Дали е така не знаeм, но със сигурност тя ни прави по- щастливи.

Има толкова много красота около нас, но мнозина не успяват да я забележат в забързаното си ежедневие и като че ли на повечето хора не им остава време да я потърсят, а тя е навсякъде около нас, стига да имаме очи да я видим.

Графитите са част от уличната култура, форма на съвременно изкуство.  Някои изкуствоведи твърдят, че първите графити са праисторическите рисунки в пещерите. Един от първоизточниците на street art изкуството е Кийт Харинг (Keith Haring)- американски художник, станал известен през 80-те години на 20-ти век. Той рисува постери и създава уникален артистичен стил чрез стилизирани човешки фигури и знаци, рисувайки ги върху крайпътни билбордове и стени.

Ние от Недев ЕООД превърнахме в АРТ, улица „Стефан Караджа“ в един български град.  Вдъхнахме живот на безличните електрически табла и голяма метална преграда, като ги превърнахме в произведение на изкуството. Творбите са дело на наша колежка, която за пореден път се довери спрейовете с марка Champion Color.  Графитите са картини с послание, те провокират и вдъхновяват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съпричастността е заложена във всеки от нас, а какво по-хубаво от това да сме съпричастни като направим нещо красиво.

Силно вярваме, че ще имаме последователи, които дори и с малко ще направят нещо положително, с което да подобрят средата около себе си и не заради някой друг, а заради самите тях.

От нас зависи дали ще живеем в чиста и красива околна среда. Всички ние можем да дадем своя принос и да направим заобикалящият ни свят по- приветливо място за нас и нашите деца.

Остави коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Капча
Oнлайн магазин
Недев ЕООД © 2020