ЕКСПРЕСНА поръчка от Понеделник - Петък 8:00 - 17:00 часа на Тел: 0886601168 и Е-майл: shop@nedevbg.com
0
0
0 0,00 лв.
Кошницата е празна!
24 Apr

Предимствата на пръскачки Мароса

Публикувана на: Градина Преглеждания: 644

Научете защо да използвате нашата марка пръскачки Мароса Градина, както и някои съвети.

След всяка зима идва работата на открито. Градината и двора са визитката на всеки дом, в който ги има. Това е мястото, което ако има желание, човек може да го превърне в собствен рай.

В помощ на градинарството, за здрави и  красиви растения са пръскачките МАРОСА. Те са предназначени за многократна употреба на открито и закрито- в малки и големи градини с овощни дървета, лозя, тревни площи, дворове, тераси и други. Отличават се с изработка от качествени материали, компактни са, лесно преносими, здрави и издръжливи.

За да растат растенията силни и здрави, те се нуждаят не само от добра почва и от достатъчно вода, а и от определени хранителни вещества, които е необходимо да се доставят допълнително. Пръскачките под налягане предлагат лесно разпределение на водни разтвори, торове,препарати против вредители, бурени, гъби, плесени, хербициди, пестициди и други препарати срещу вредители и растителна защита. 
Пръскането се осъществява чрез натискане на ръкохватката, а струята се регулира чрез завъртане на предния пръстен на пръскачката. След употреба резервоара се  изплаква, пълни се с чиста вода и се пръска до пълното изпразване на водата от резервоара. 

Пръскачката МАРОСА е херметически затворена и не може да има течове при здрави уплътнения. Необходимо е поне веднъж годишно, цялата пръскачка да се почиства основно- да се смажат всички подвижни части и да се подменят похабените уплътнители, като е препоръчително да се използват оригинални резервни части. 

За по- голяма ефективност, всяка пръскачка МАРОСА е в комплект с метален удължител, който позволява лесно и удобно пръскане на дървета или растения по земята, без да се огъва. Благодарение на здравият му материал, безпроблемната и дълга употреба е гарантирана.

Удобните презрамки, с които са снабдени пръскачките МАРОСА създават комфорт при продължително пръскане.


МАРОСА е предпочитана марка на много хора- както за активно работещи в градината, така и за такива, които приемат работата в градината за близко място до природата и отдих. Артикулите с тази марка са на изключително изгодни цени, без компромис с качеството.

Остави коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Капча
Oнлайн магазин
Недев ЕООД © 2020