Латекс и интериорна боя за вътрешно боядисване КАЛЕО ДЕТЕЛИНА 5 кг

Наличност:
Няма наличност
Модел:
29102
Производител:
Kaleo
Още не е оценен Напишете мнение

НИСКИТЕ ЦЕНИ ОНЛАЙН Латекс и интериорна боя за вътрешно боядисване КАЛЕО ДЕТЕЛИНА 5 кг и други бои, разредители, четки, валяци, аксесоари и машини за боядисване можете да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена, чрез актуалните ни промоции с отстъпки. 

Цена
12.19 лв.
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80 лева.

  • ПОДАРЪЦИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА за всеки 10-ти поръчал

  • Поискайте консултантите ни Ако не намирате нещо!

  • НИСКИ ЦЕНИ ЗА над 15 000 артикула

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА

С интериорните бои KALEO LUX се работи бързо, леко и винаги се постига очаквания краен резултат, благодарение на високото качество и отличната покривност. Предназначен е за довършителни работи в строителството и за извършване на частични строително - ремонтни дейности в жилищни помещения, обществени и промишлени сгради. Подходящ за нанасяне върху стени, гипсокартон, тавани, бетон и други.  При някои от повърхностите се налага предварителна обработка с бетонконтакт Калео, универсален акрилен грунд Калео, Калео контакт или дълбокопроникващ грунд Калео. 

Преди употреба боята се разбърква ръчно или механично. Повърхностите да са гладки и сухи, без мазнини и прах по тях. Нанася се в два слоя с валяк, четка, бояджийки пистолет или бояджийска помпа. Нанасянето на всеки следващ слой  се извършва след пълното изсъхване на предишния. Времето между полагането на двата слоя е около два часа, в зависимост от температурата на околната среда. При необходимост боята може да се разрежда с вода и/ или да се оцветява с тониращи пигментни бои до 20%.

Покривност: Клас 2 ;   4,5 - 5,0 м2/кг

Устойчивост на миене и мокро триене: Клас 3; Устойчива на миене.

Покритие: Мат

Финост: Фина /до 100 микрона/

Разход: 180 - 200 г/м2

Гаранционен срок: 24 месеца от датата на производство във фабрично затворена опаковка.

Съхранение: В закрити и сухи помещения без пряка слънчева светлина, при температури от 5°С до 35°С.

Да се пази от замръзване!

Р102 – Да се съхранява извън обсега на деца.

Р262 – Да се избягва контакт с очите, кожата или облеклото.

Р352 – Измийте обилно със сапун и вода.

 

За да научите повече за артикулите с марка КАЛЕО, посетете  https://www.kaleo.bg/

* При някои артикули са възможни разлики между показаната снимка и реалния продукт, поради актуализация на дизайна от производителя или неналичие на каталожна снимка, за което онлайн магазинът не носи отговорност.

** Вариантите за доставка са до адрес, до офис на куриерска фирма или от наш обект в град Хасково. Всички наши клиенти ползват отстъпки за куриерските услуги на Спиди и Еконт.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ГРУПАТА ПРОДУКТИ

Продуктите с марка Калео съчетават в себе си качеството на новите технологии и съвременните тенденции при производството на покривни изолационни продукти, фасадни и интериорни бои и мазилки. Гамата Калео предлага високо качество и трайни резултати на изгодна цена. Ще ги намерите в онлайн магазина на националния дистрибутор фирма НЕДЕВ. Лидер в качествените продукти с бърза доставка. Специални цени за търговци.

 

НЕДЕВ ЕООД - ВАШИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР

В онлайн магазина на фирма "Недев" ЕООД ще намерите широк избор от  продукти и промоции на максимално изгодни цени. Винаги когато имате  колебания или въпроси, ви съветваме да се свържете с нашите  консултанти, които да ви помогнат да направите най-добрия избор сред  10 000 артикула, които поддържаме на склад. Фирма „Недев“ ЕООД  разполага с голяма складова база и осигурява доставка на  всички онлайн покупки до всяка точка на страната на България – София,  Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Благоевград,  Пазарджик, Кърджали, Сливен, както и всички останали населени места.

Характеристики
Вид боя Интериорна
Разфасовка 5 кг
Цвят Детелина
Напишете мнение