ЕКСПРЕСНА поръчка от Понеделник - Петък 8:00 - 17:00 часа на Тел: 0886601168 и Е-майл: shop@nedevbg.com
0
0
0 0,00 лв.
Кошницата е празна!

За Нас

Ние сме Недев ЕООД и работим с настроение, за да ви доставим удоволствие! Ежедневно полагаме усилия за качествено и коректно обслужване. Стараем се да заслужим доверието и запазим уважението, както към дългогодишните си клиенти, така и към бъдещите!

Имаме опция за бързи доставки в рамките до 24 часа за артикули, налични на склад, защото ценим вашето време. Задачата ни е да ви помогнем при избора, за да достигнем до най- подходящото за вас решение. Вникваме в потребностите на клиента идивидуално, според ситуацията и потребностите ви за момента. Грижим се да получите най-добрите оферти и  получите бързо най-доброто на пазара. При нужда от голямо количество продукти или имате желание от постоянни доставки, наша грижа е да изготвим индивидулана оферта, спрямо вашият интерес.

Предлаганите артикули в онлайн магазина можете да видите физически в нашият обект  Недев Маркет, намиращ се в гр. Хасково, Източна идустриална зона.

 

И накратко нашата история….

Началото на фирмата бе поставено през 1993 г. Три години по-късно вече работим в два склада с персонал само от 5-ма служители, към днешна дата са над 80.

През 2001 постепенно настъпва промяна и поредица от важни стъпки, които коренно променят бъдещата ни визия. Следват корекции в ценовата политика и раширяваме драстично асортимента.

Започваме производство на собствена продукция през 2004г - призводство на плетена оградна мрежа.

През 2007 е открит и магазин  Железария.

През 2008 следва и магазин Осветление.

През 2008 стартира производство на улуци.

През 2010 е пусната и първата машина за производство на безконечни улуци. Следва и произвоство на водосточни тръби. Към днешна дата фирма Недев ЕООД произвежда 139 изделия.

През 2009 фирма Недев ЕООД вече е предсатвена на Пловдивският панаир.

През 2011 г. при третото си участие, Международен пловдивски панаир присъжда златен медал за „Система покривни елементи за отводняване от пластифицирана ламарина“.

През 2015 г Недев ЕООД стартира установяване на търговски обекти извън пределите на града, открит е склад за строителни материали и железария в Пловдив.

Недев ООД взема участие на традиционното изложение Строителна седмица в Интер Експо Център.

Oнлайн магазин
Недев ЕООД © 2019